WIE IS LUIS

Een warmhartig, energiek en creatief mens met humor.
Ik heb de passie om samen met mensen te werken en bruiloften te filmen.

Videograaf Voor Je Bruiloft
videograaf Luis Cortez

ACHTERGROND

Van jongs af aan heb ik al een passie gehad voor het vertellen van verhalen. Zo ontdekte ik dat verhalen vertellen niet alleen een passie is, maar ook een talent. Hierdoor ben ik ben begonnen met de opleiding Audiovisueel producties bij ROC Friese Poort te Drachten. Tijdens mijn opleiding heb ik onder andere ervaring opgedaan bij Omrop Fryslân, RTV Drenthe en Basmedia waar ik mij ging specialiseren tot video editor. Na de opleiding succesvol te hebben afgerond, ben ik Communicatie Multimedia en Design gaan studeren op NHL Hogeschool te Leeuwarden. Hier ben ik mij verder gaan verdiepen in de theoretische en creatieve kant van het maken van films. Tijdens mijn opleidingen vroegen familieleden en vrienden mij om hun trouwdag vast te leggen. Het zien stralen van het bruidspaar en hun dierbaren en de eer die ik voelde om een bijdrage aan hun speciale en onvergetelijke dag te mogen leveren, heeft uiteindelijk ertoe geleid dat ik Casamentofilms ben gaan oprichten. Er wordt vaak gezegd: maak van jouw hobby jouw werk en dat is bij mij gebeurt. Zijn jullie opzoek naar een videograaf voor jullie bruiloft?
Neem dan contact met mij op.

Voor meer tips en ideen over videografie klik hier

Wat is er nou mooier dan getuige te zijn van liefdesmomenten tussen twee mensen en deze voor hen vast te mogen leggen? Voor mij als videograaf een eer om een bijdrage te mogen leveren aan zo’n mooie dag! Casamentofilms de videograaf voor jullie bruiloft.

Offerte Aanvragen.

Vul het contactformulier zo compleet mogelijk in. Ik zal contact opnemen om jullie wensen door te nemen. Opvolgend zal ik een offerte uitbrengen als dit de wens is.